Wilhelminalaan 21
9781 CT Bedum

Tel: 050 - 850 75 22
Mob: 06 - 42 58 54 72

Schilderwerk

Buiten schilderwerk

Voor het behoud van alle houtwerk aan uw woning is het belangrijk dat het zeker één keer per jaar grondig schoongemaakt wordt.
Tijdens het schoonmaken is snel genoeg te zien of er delen bijgeverfd dienen te worden.
Tijdens het schoonmaken kan ook blijken dat de kit naden niet meer voldoen.
U kunt de schilder ook vragen voor het schoonmaken, bijverven en het vervangen van de kit naden.

Om de ongeveer 5 jaar is het belangrijk dat alle houtwerk opnieuw geschilderd wordt. Zo houdt u uw woning in optimale staat. Vraag de schilder eens voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Schildersbedrijf Alex Zwerver gebruikt de verfmerken Sikkens / Trimetal / Sigma, omdat deze hoogwaardig en duurzaam zijn.

Wilt u eens een andere kleur op uw woning? Dan kan Schildersbedrijf Alex Zwerver u voorzien van een deskundig kleuradvies.

Binnen schilderwerk

Op alle binnen schilderwerken ( verven en sauzen ) geldt in de periode van 1 november – 1 april een winterkorting van 20 % op de werkuren.

Omdat het door de overheid wettelijk bepaald is, gebruikt Schildersbedrijf Alex Zwerver binnen alleen water gedragen producten. Gekozen wordt hierbij voor producten van de verfmerken Sikkens / Trimetal / Sigma, omdat deze hoogwaardig en duurzaam zijn.
De voordelen van water gedragen verf zijn; nagenoeg reukloos, snelle droging en geen verkleuring.

Wilt u eens een andere kleur in uw woning? Dan kan Schildersbedrijf Alex Zwerver ook hier u voorzien van een deskundig kleuradvies.

De btw-tarieven voor binnen en buiten schilderwerk zijn als volgt:

- bij huizen ouder dan 2 jaar 6 %.
- bij huizen jonger dan 2 jaar 21 %.
- voor de zakelijke markt 21 %.